Korporacijsko pravo

Vodimo celostno izvedbo postopkov pogajanj pri nakupih družb, izvajamo skrbne pravne preglede v fazi nakupa družb ter nudimo pravne storitve povezane s prevzemi družb (MBO), združitvami in delitvami ter statusnimi preoblikovanji.

Delujemo tudi na področju dokapitalizacije in zmanjšanja osnovnega kapitala, spremembe pravno organizacijske oblike (d.d. v d.o.o., s.p. v d.o.o.). Izvajamo postopke likvidacije podjetja ter pripravljamo družbene in partnerske pogodbe.

Svetujemo vam pri upravljanju družb in skupin povezanih družb, predvsem v zvezi s postavitvijo sistemov vodenja, z organizacijo in vodenjem skupščin delničarjev ter pravno podporo organom upravljanja družbe. Izkušnje imamo tako z odnosi v velikih poslovnih sistemih kot tudi z upravljanjem družinskih podjetij.

Pomoč in svetovanje vam nudimo tudi pri upravljanju družinskih podjetij, na področju postavitev nasledstvene strukture upravljanja družinskih podjetij, oblikovanje družinske ustave, pomoč pri ustanavljanju družinskih fundacij itd.

Stopite v stik z nami

    Potrebujete nasvet, imate vprašanje ali želite z nami sodelovati? Pošljite nam sporočilo.